Labels For Him

Petrol Industries

Aan de mannenkant ben ik trouw gebleven aan Petrol Industries. Een bekend merk wat al langer de wanden van Label 45 vult. Vooral de jeans van Petrol Industries zijn er voor iedereen in alle soorten en maten. Petrol Industries is een stoer merk dat alle leeftijden aanspreekt. De collectie wisselt veel waardoor er altijd wat nieuws voor je bij zit.

Gabbiano

Naast Petrol Industries werken we bij Label 45 ook met Gabbiano. Dit Amsterdamse modemerk is nieuw voor Geldrop en Label 45. Ik kwam dit merk tegen op de Modefabriek in Amsterdam en wilde het proberen. Gabbiano biedt ook betaalbaardere jeans, met een wat andere pasvorm, dan Petrol Industries. Gabbiano heeft ook mooie bloezen voor mannen die niet vies zijn van een printje. Maar niet alles is erg uitgesproken; truien en shirts van Gabbiano zijn van mooie kwaliteit met trendy, maar rustige, prints en stoffen.

Only & Sons

Maar goed, dan ben je er nog niet en kom je een merk als Only & Sons tegen. Een merk dat zich vooral op de jonge, trendy en eigentijdse man richt. De kleding is erg toegankelijk, on trend en ook nog eens goed betaalbaar. Zo hebben wij voor de mannen een mooi en goed betaalbare collectie opgebouwd die hier en daar ook nog wel, met wat kleine merken, wordt aangepast.

Label45 kleding voor hem en haar