Wie is Label 45?

Wie een beetje bekend is in Geldrop, weet wie Rob is. Menig Geldroppenaar liep niet binnen bij Label 45, maar bij Rob. Vanaf 3 Oktober 2022 heeft hij echter het stokje overgedragen aan Marielle, een vertrouwd gezicht dat al jaren onderdeel uitmaakt van het Label45 team. Als werken niet als werken voelt vliegt de tijd, vooral als je moet anticiperen op gebeurtenissen waar je geen grip op hebt, dat is juist de kracht van een ondernemer. Vandaar ook dat Rob vergat dat hij inmiddels de pensioengerechtigde leeftijd was gepasseerd.

Rob zijn avontuur in Geldrop begon bijna 25 jaar geleden. Hij begon als franchisenemer bij Snuffel Mode. Later werd dit Lake Side. In 2018 werd Label45 geboren. Zijn passie voor mode en ondernemen reikte verder dan zijn voordeur. Iets wat in de huidige tijd steeds belangrijker is geworden besefte Rob al veel langer, om zelf sterker te worden moet je samenwerken. Zowel als team in de winkel, maar ook met ondernemers daarbuiten.

Robs passie voor mode zat er al lang in. Op de lagere detailhandelsschool was etaleren zijn ding. Creativiteit zat in hem en een carrière in de mode werd zijn jongensdroom. Na zijn studie begon hij met werken in de mode en daar is hij nooit meer mee gestopt. Zijn creativiteit kon hij volop kwijt in zijn werk. Mensen aankleden, zien wat zij leuk vinden en wat hen past; dat vond Rob creatief bezig zijn. Hij noemt het eigenlijk zijn “uit de hand gelopen hobby”.
“Mijn winkel is mijn huiskamer, hier komen mensen bij mij op visite en ik wil graag dat ze zich goed voelen. Ik behandel ze zoals ik zelf behandeld wil worden.”

Rob was als een vis in het water in zijn Label 45 en zou niet anders willen. Hij had plezier in zijn werk, haalde genoeg uitdaging uit die ene passende outfit zoeken voor zijn klant en kon al zijn creativiteit kwijt in mensen aankleden.

“Sommige mensen zoeken iedere dag naar die unieke postzegel, ik zocht die unieke klant die ik kon helpen.” 

Zijn ‘kindje’ Label45 laat hij gezond en in vertrouwde handen achter bij Marielle. Loslaten is lastig maar maakt het zo wel een beetje makkelijker.

Onder het motto “Niks moet, niksen mag” is Rob nu van andere dingen aan het genieten…

Label45 kleding voor hem en haar