Wie is Label 45?

Wie een beetje bekend is in Geldrop, weet wie Rob is. Menig Geldroppenaar loopt niet binnen bij Label 45, maar bij Rob. Maar, wie is Rob eigenlijk?
Rob Bergmans is midden jaren vijftig geboren, woont in Weert met zijn vrouw, heeft twee dochters en een kleinzoon. Al ruim twintig jaar is hij werkzaam in het centrum van Geldrop in de mode. Eerst bij Snuffelmode, dat later LakeSide werd. Toen LakeSide, in 2018, failliet ging, besloot Rob voor zichzelf door te gaan. Label 45 werd een feit.

Robs passie voor mode zit er al lang in. Op de lagere detailhandelschool was etaleren zijn ding. Creativiteit zit in hem en een carrière in de mode werd zijn jongensdroom. Na zijn studie begon hij met werken in de mode en daar is hij nooit meer mee gestopt. Zijn creativiteit kan hij volop kwijt in zijn werk. Mensen aankleden, zien wat zij leuk vinden en wat hen past; dat vindt Rob creatief bezig zijn. Hij noemt het eigenlijk zijn “uit de hand gelopen hobby”.In Geldrop vond Rob, 23 jaar geleden, zijn plek. Naast dat hij zich met hart en ziel inzet voor zijn winkel, wil hij ook graag actief betrokken zijn bij de winkeliers en het centrum.

Daarom organiseert hij dingen mee, zoals de kerstmarkt op de Heuvel, de Black Friday kortingen en de jaarlijkse modeshow.

Veel vaste klanten zijn Rob van LakeSide naar Label 45 gevolgd. Er veranderde veel, maar de winkel bleef nog altijd Robs winkel. Hij beseft zich heel goed dat hij een flinke gunfactor heeft van zijn klanten. Maar tegelijkertijd doet hij ook alles voor zijn klant.

“Mijn winkel is mijn huiskamer, hier komen mensen bij mij op visite en ik wil graag dat ze zich goed voelen. Ik behandel ze zoals ik zelf behandeld wil worden.”

Rob is als een vis in het water in zijn Label 45 en zou niet anders willen. Hij heeft plezier in zijn werk, haalt genoeg uitdaging uit die ene passende outfit zoeken voor zijn klant en kan al zijn creativiteit kwijt in mensen aankleden. Toch blijft er altijd wat te wensen over. Als hij , zo zegt hij zelf, jonger was geweest, had hij graag meer winkels opgezet; een imperium. Dat blijft toch zijn jongensdroom. Maar die investering vindt hij te groot, op zijn leeftijd. Daarnaast kan je maar op één plek het gezicht van de winkel zijn. Dat blijft Rob dus, zolang hij kan, bij Label 45 in Geldrop.

“Sommige mensen zoeken iedere dag naar die unieke postzegel, ik naar die unieke klant die ik kan helpen.” – Rob Bergmans, Label 45

Label45 kleding voor hem en haar